Za 20$ možete otići na svadbu Justina Biebera i Hailey Baldwin!

Autor: IDJWorld 04.10.2018.

Justin Bieber i Hailey Baldwin tajno su se venčali pre mesec dana. Oni su sada pred zakonom muž i žena, ali mladi par sebe ne smara venčanim dok ne stupe u brak pred Bogom. 

Mladi bračni par planira da napravi veliko slavlje tim povodom, a ako želite i vi možete da prisustvujete ceremoniji. Za ovaj doživljaj će vam trebati samo 20 dolara i malo sreće!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@justin.drew.70) on

Na ovu ideju došao je manekenkin stric, William Baldwin, koji želi da napravi nagradnu igru kojom bi odabrao pratilju ili pratioca za venčanje. Kaže da bi svu zaradu sa donirao nekoj dobrotvornoj organizaciji.

- Ono što zaista želim da uradim jeste da napravim aukciju ili nagradnu igru na internetu. "Budite Billyjev +1 na Bieber/Baldwin venčanju". Koliko para bih mogao da sakupim za neku dobrotvornu organizaciju? Karta za aukciju bi bila na primer 20 dolara. To znači da bih mogao da sakupim 20 miliona dolara od njihovih fanova. A onda bi ja ili Hailey izvukli pobednika - objasnio je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haily And Justin (@haileybieberupdate) on

Vilijam je istom prilikom otkrio da još uvek ne zna kakvo venčanje Justin i njegova izabranica planiraju, pa nije čak ni siguran kada će se ono desiti, ali misli da je njegova ideja dobra i da može da se iskoristi u humanitarne svrhe.

Šta vi mislite o ovoj ideji?
 

2019 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana