UHAPŠEN RASTA! Reper saslušan u policiji zbog sumnje da je pretukao voditelja

Autor: IDJWorld 19.04.2017.

Reper Stefan Đurić Rasta uhapšen je juče u Beogradu, zbog sumnje da je zajedno sa četvoricom muškaraca, pretukao Slobodana Nešovića Loku, člana stalne postavke emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem i muškarcima”.

Kako piše "Blic", Rasta je juče u društvu četvorice prijatelja pretukao Nešovića u prostorijama njegove marketinške agencije. 

Incident se odigrao oko 13 časova u agenciji Slobodana Nešovića kada je Rasta, zajedno sa četvoricom muškaraca upao u njegove prostorije u Kondinoj ulici i počeli su da ga biju. Slobodan Nešović prebačen je u Urgentni centar kako bi mu sanirali povrede, a policija je privela napadače na saslušanje.

 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

Neposredno po izlasku iz policije, izjavu za medije dao je advokat Stefana Đurića Raste, Borivoje Borović, koji je rekao:

- Policija nije našla za shodno da mu odredi policijsko zadržavanje. Prijavio ga je čovek da je izvršio nasilničko ponašanje kojeg nije bilo. Oštećeni je napravio scenario da ga je napao i vređao - rekao je Borović.

Slobodan Nešović, voditelj i vlasnik marketinške agencije koja se bavi izdavanjem albuma domaćih i stranih izdvođača, poznat je po nadimku Loka.

On je bio deset godina u braku sa Goricom Nešović, poznatom beogradskom radijskom novinarkom, koja trenutno radi na radiju "S2" gde sa kolegom Draganom Ilićem vodi jutarnji program. Slobodan i Gorica imaju sina Marka.

Slobodan je sada u braku sa Irenom Nešović.

Ekipa "Blica" kontaktirala je majku Ane Nikolić, Miljanu koja je ovako prokomentarisala ceo događaj: 

- Odakle vam ideja da me zovete za tako nešto i da me pitate za Rastu i šta se dogodilo u marketinškoj agenciji. Zovite Rastinu majku da vam komentariše - rekla je Nikolićeva i zalupila slušalicu.

Rasta i Ana se još uvek nisu oglasili.

Izvor: Blic

 

2018 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana