UŠUŠKAJTE SE...Ovog meseca iz Holivuda stižu filmovi koje morate pogledati!

Autor: IDJWorld 11.01.2019.

Januar nam je svima omiljeni mesec za uživanje u novim filmskim ostvarenjima. Holivudska produkcija je i ovog puta spremila prave "poslastice" a mi smo probrali one najbolje za koje verujemo da će vam prijati dok ušuškani uživate u toplini svog doma. 

 

1. Escape Room 

Šest stranaca dobija misteriozne pozivnice za igru  u kojoj će se pre svega boriti za sopstveni život. Iako im je na početku sve delovalo kao zabava, kako igra odmiče tako shvataju da nisu slučajno baš oni izabrani. 
Napeto i uzbudljivo, jedino tako možemo opisati film "Escape Room".

2. Replicas 

Kiano Rivs se vraća u bioskope širom sveta filmom "Replicas".

U ovom naučno - fantastičnom trileru Kiano kao glavni lik, nakon saobraćajne nesreće u kojoj mu strada porodica, pokušava da oživi članove svoje porodice. Vilijam Foster (Kiano Rivs) u filmu je naučnik koji se bavi kloniranjem, ali je svoj poduhvat vešto skrivao od javnosti i korporacije za koju radi. 

3. The Upside 

Del (Kevin Hart) je dečko sa hiljadu problema koje ne rešava. Uveliko gazi tridesete, otac je, razveden je, bez posla je. Kada nakon brojnih zanimanja dobija posao da čuva milionera koji je nepokretan, Delu se menja život iz korena. Između Filipa i Dela koji su dva potpuno različita sveta, rađa se prijateljstvo koje je zapravo ključ ove priče. 

4. Serenity 

Bejker Dil (Metju Mekonahi) je neko ko vodi miran život na ostrvu gde se svi jako dobro poznaju. Uživa u pecanju, ima svoj brod i većinu dana provodi na otvorenom moru. Bejkerov miran život iz korena menja njegova bivša supruga Karen (En Hatavej) koja ga moli za pomoć. Karen od Bejkera traži da je spase od nasilnog muža tako što će ga ubiti. 

2019 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana