Sada možete da iznajmite lažne prijatelje za fotkanje na Instagramu i Fejsbuku

Autor: IDJWorld 20.03.2017.

Mnogi su danas postali opterećeni s predstavljanjem svog života na društvenim mrežama. Svi žele da prikažu svoj život kao najbolji mogući, svaki dan mora da bude najbolji na svetu, sreća se opsesivno juriša na svakom koraku.

A kakva je zapravo stvarnost? Čak je došlo do toga da zavidimo i prijateljima koji po društvenim mrežama objavljuju fotografije s društvom i partnerima, slike s putovanja, iz noćnih izlazaka na kojima se super zabavljaju i slično.

Sada, za one manje društvene koji ne vode tako "ispunjene živote" stiže rešenje.

Japanska kompanija "Family Romance" ponudila je rešenje u obliku servisa "Real Appeal". Putem ovog servisa moguće je unajmiti lažne prijatelje s kojima bi korisnici trebalo da zadive svoje prijatelje na mreži.

Korisnici mogu da unamljuju prijatelje razne starosne dobi i oba pola. Odabrani će se fotografisai s njima i praviće se da uživaju kako bi selfiji i slike na Fejsbuku i Instagramu izgledale što stvarnije, a sve po ceni od oko 70 dolara po osobi za dva sata. Takođe, iz kompanija "Family Romance"  kažu kako je ovo idealan način da zadivite bivše partnere i učiniti ih ljubomornim kada vide s koliko prijatelja se družite, izlazite i uživate. Lažni prijatelji mogu da se unajme i za rođendanske proslave na kojima će se družiti s klijentima koji su ih platili, jesti i piti.

zimo.dnevnik.hr

2018 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana