PSIHIČKI ROBLEMI: Ovo je pravi razlog zašto je Selena Gomez prekinula turneju

Autor: IDJWorld 17.03.2017.

Selena Gomez je prošlogodišnju "Revival" turneju iznenada prekinula. Dugo je krila od javnosti zašto je to uradila.

Međutim, pevačica je sada u intervjuu za američko izdanje magazina "Vogue" kada je i dobila prvu naslovnicu ove prestižne modne biblije, otkrila prave razloge.  

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

- Turneje su za mene veoma usamljena meta. Moje samopouzdanje je bilo poljuljano. Bila sam depresivna, anksiozna. Počela sam da dobijam napade panike pre nego što bih se popela na binu ili čim bih sišla sa nje. Bukvalno sam osećala da nisam dovoljno dobra, da nisam sposobna. Osećala sam da ne dajem ništa svojim fanovima i mislim da su oni to videli. Potpuni haos. Navikla sam da nastupam pred klincima. Na koncertima bih im tražila da svi podignu mali prst i zakunu se kako nikad neće nikom dozvoliti da ih natera da se osećaju da nisu dovoljno dobri. Odjednom sam na koncertima imala decu koja piju i puše. Ljude koji imaju dvadeset i trideset godina. Gledam ih i ne znam šta da im kažem - počela je priču Selena.

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Osim psihičkih problema Gomezova već dugi niz godina vodi borbu s autoimunom bolešću lupusom.

Život je stresan i dobila sam takvu želju da pobegnem od svega. Mislila sam da svi misle kako su protraćili vreme na mene - priznaje i dodaje da se osećala kao da je izneverila fanove.

Tada je rešila da pomoć potraži kod stručnjaka. Prvo je završila dvadesetodnevnu terapiju, a sada posećuje psihoterapeuta pet puta nedeljno. On joj pomaže da kroz terapiju reguliše svoje emocije, poboljša način na koji komunicira s ljudima kao i da nauči da razmišlja pozitivnije i zdravije.

O svemu ovome odlučila je da progovori jer želi da što više ljudi govori o terapijama na koje idu.

- Mi devojke smo naučene da budemo otporne na sve, jake i seksi i kul i opuštene. Ali i mi imamo pravo da budemo slomljene - zaključila je u iskrenom razgovoru za američki "Vogue".

2018 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana