PREOKRET! Aca Lukas u žiriju Pinkovih zvezda, a otkriven je još jedan član

Autor: IDJTV 08.02.2019.

Doskorašnji član žirija Zvezda Granda, Aca Lukas, sada će se oprobati i u crvenoj stolici, u žiriju Pinkovih Zvezda.

- Lukas je bio odlučan u tome da se više neće pojaviti u talent programima, međutim, nakon razgovora sa vlasnikom Pinka, Željkom Mitrovićem, rešio je da ponovo pokaže koliko duhovit i koristan može da bude. Odmah je pristao i rekao da na njega mogu da računaju - rekao je za Blic izvor blizak pevaču i dodaje da mu je posebno zanimljivo što kandidati neće biti samo pevači.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

Pored Lukasa u žiriju će se naći i glumac, Žika Todorović, koji je već bio u sličnoj ulozi tokom trajanja emisije "Ja imam talenat" 2017. godine.

- Nova sezona ovog takmičenja, pretvara se u borbu raznih talenata, te će gledaoci imati priliku da vide kandidate koji imaju talenat ne samo da pevaju već i da plešu, glume, imitiraju, slikaju, sviraju, itd... Ono što je takođe zanimljivo je da će i glasanje biti drugačije, a scenografija nova. Kažu da je za ovaj novi projekat Željko odvojio milione kako bi i u ovom segmentu napravio najspektakularniji šou. Za sada su otkrivena dva člana, Žika Todorović i Aca Lukas, tako da je sigurno da će i preostala tri člana biti veoma zanimljiva - otkrio je izvor za Blic.

2019 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana