PRAVA LICA INSTAGRAM LEPOTICA: Ovako su izgledale pre operacija?

Autor: Jovana Medić 05.01.2017.

Instagram je definitivno najpopularnija socijalna mreža na planeti, koja je stvorila i nove zvezde. Među najpraćenijima, osim holivudskih faca, su ruske i ukrajinske lepotice. Milioni ljudi prate njihove svakodnevne postove na kojima sve obiluje luksuzom. Međutim, stvarnost nije uvek bila takva - za njihov status lepotica, pre svega, zaslužna je moć plastičnih operacija.

Alena Shishkova, devojka najpoznatijeg ruskog repera Timatija broji 4.4 miliona pratilaca. Nekada je izgledala kao devojka iz komšiluka, a sada je prava sex-bomba. Prva intervencija bila joj je uvećanje grudi, zatim operacija nosa, uvećanje usana i jagodica. Rezultat ovih operacija ju je lansirao među najlepše žene sveta.

Svetlana Bilyalova je jedan od najangažovanijih modela iz Rusije koju prati 3.9 miliona ljudi. Svkodnevno postavlja fotografije na kojima je oskudno obučena, pa u njima uživa uglavnom muški deo publike. Svetlana je doživela veliku transformaciju kada je o fizičkom izgledu reč. Uvećala je grudi, usne, jagodice i korigovala nos. Potrošila je veliku sumu novca na različite kozmetičke tretmane kako bi dovela telo i izgled kože do savršenstva.

Marina Mayar još uvek nije došla do prvog miliona, ali svakako ne treba zanemariti cifru 842 hiljade foloversa. Ona se osim modelingom bavi i prodajom garderobe. Fetiš joj je slikanje pored skupocenih automobila. Marina se podvrgla i uvećanju grudi, zubni veniri su ulepšali njen osmeh, a manji nos ulepšao je njen profil.

Na Balkanu, takođe, postoje primeri gde su odlično urađenje hirurške intervecije postigle efekat velikih transformacija.

Emina Jahović je pravi primer kako se na diskretan način može napraviti velika promena licu i telu. Verovatno je mnogi ne bi prepoznali ako bi na sajtu YouTube pogledali njen prvi spot za pesmu ”Tačka”. Emina je nakon prvog medijskog pojavljivanja zakazala termin kod svog hirurga i korigovala nos, grudi, zube, a šuškalo se da je ”pod nož” išla da bi ugradila implant na bradi.

Sunčica Travica važi za jednu od najlepših devojaka sa ovih prostora. Na popularnom profilu ”Hvala plastičaru” pojavile su se njene fotke iz mladosti na kojima izgleda potpuno drugačije. Bivša devojka tenisera, Viktora Troickog, ne krije da je ugradila implante u grudi, ali na slikama se može videti da njen nos izgleda drugacije, baš kao i usne.

 

2018 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana