Ovo su omiljena muška i omiljena ženska seks-poza! Da li se slažete?

Autor: IDJWorld 08.01.2017.

Različiti ljudi vole različite poze u krevetu, neki su više a neki manje nastrani, neki vole polako, a neki brzo... Ipak, postoje seks poze koje prednjače nad ostalima.

Momci su skloniji eksperimentisanju od devojaka i više uče gledanjem filmova i preko interneta, dok devojke više vole da prate momke i da tako isprobavaju.

Prema istraživanjima ‚‚doggy style" je omiljena muška poza i to nije ništa neočekivano, verovatno već sve žene to znaju. Ova poza je omiljena jer momcima pruža najviše zadovoljstva i najdublju penetraciju. Neočekivano je da je druga omiljena poza za momke misionarska, mnoge žene za nju misle da je momcima dosadna. Na trećem mestu su poze gde je partnerka odozgo.

Analni seks je kod momaka tek na devetom mestu, a kod žena ne ulazi ni u prvih 10. Od njega je nešto popularnija poza 69. Momci o omiljenim seks pozama najviše uče preko interneta, a nešto manji broj njih gledanjem filmova za odrasle. Preko 75 procenata muškaraca iniciraju isprobavanje novih poza, dok žene vole da se drže oprobanih i prijatnih varijanti.

Žene, s druge strane najviše vole misionarsku pozu, jer im, anatomski, najviše pruža zadovoljstvo, a i seksualni odnos koji je emotivno najprisniji, što je devojkama mnogo važnije nego momcima. Ipak, kad se dobro poznaju s partnerom i veruju mu u potpunosti, i devojke se spremne da eksperimentišu.

2018 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana