Ovo su najveći Cobijevi hitovi u kojima je semplovao poznate pesme drugih izvođača (VIDEO)

Autor: IDJWorld 10.09.2018.

Coby i Teodora Džehverović izbacili su pesmu "Rari" koja je za manje od dan oduševila publiku i postala prava atrakcija - kako zbog spota, tako i zbog teksta pesme.

Ova numera je specifična, jer se u njoj nalazi sempl pesme "To mi radi" koja je bila hit 2000. godine. 

Teodora je u spotu više nego provokativna i sa interesantnim stajlinzima.

Koreografiju koju izvodi sa plesačicama na nastupu, Džehverovićeva je iskoristila na kratko i u spotu.

"Rari" je već peta u trendingu, a verujemo da će dostići mnogo višu poziciju!

Svakako ova pesma je izazvala burne rekacije upravo zbog dela pesma grupe Sha-ila koja daje vrlo ekscentričan i provokativan ton pesmi, što niko nije očekivao!

Međutim, to nije prvi put da Coby "oživi" stare hitove. Pojedine stihove zaboravljenih numera je prepevao u svojim pesmama što se publici veoma dopalo.

1. Ideš za Kanadu - "Ptičica", Boban Zdravković

Prva asocijacija na ovu pesmu je dokumentarna emisija "Dosije", jer je pesma napravljena upravo za potrebe snimanja ovog serijala. THCF i Coby su stihovima dočarali moć najvećeg narko kartela na Balkanu "Zemunski klan". 

"Ideš za Kanadu" je 2015. godine sigurno bila jedna od najslušanijih pesama koju su znali i stariji i mlađi. Broj pregleda na YouTube-u je skoro 40 miliona. Međutim, mali broj ljudi zna da je refren "Ideš za Kanadu" ustvari refren "Ptičice" Bobana Zdravkovića. Ovaj folk pevač je još 1989. godine otpevao ovu pesmu, ali u folk žanru. Coby i THCF su ovu pesmu publici dočarali na potpuno drugačiji način, ispričavši priču kroz stihove o opasnim momcima i kriminalu 90-ih. 

 

2. Nikom nije noćas kao meni - "Nikom nije žao kao meni", Džej

"Nikom nije noćas kao meni" je balada popularnog folk pevača Džeja koja je izašla 1989. godine. Dan danas se sluša po kafanama, ali je Cobiju dobrodošla 2015. godine kao inspiracija za tekst pesme "Nikom nije noćas kao meni". Oko 22 miliona pregleda dokazuje da je i ovog puta reper imao dobru ideju kada su upitanju semplovane pesme. Publici se dopalo to što je Coby jednu folk baladu iskoristio za potpuno drugi žanr.

3. Samo jako - "Samo", Stoja

Definitivno da je Coby ljubitelj narodne muzike, jer je za još jednu semplovanu pesmu izabrao "Samo" od Stoje - jedne od najpoznatijih turbo-folk pevačica na Balkanu. U aprilu 2017. godine Relja, Coby i Stoja su izbacili pravi hit, a naravno u pesmi su se našli delovi originalne pesme i tekst "Samo" iz 2000. godine. Zanimljivo je da je Stoja rado pristala na saradnju i da joj je bilo vrlo interesantno da "obnovi" svoj hit star 17 godina.

 

2019 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana