Ovo je NAJGLEDANIJI SPOT iz IDJVideos produkcije 2016! (VIDEO)

Autor: IDJWorld 29.12.2016.

Još jedna uspešna godina za IDJVideos ekipu je na izmaku. U našoj produkciji urađeno je preko 50 spotova za najpopularnije izvođače iz regiona. Na listi najgledanijih IDJVideos spotova u 2016. godini, na čak dva mesta našla se mlada i sve popularnija pevačica.

U pitanju je Aleksandra Prijović čija se numera i spot za pesmu "Totalna anestezija " sa 35 miliona pregleda našla ubedljivo na prvom mestu. Pesma je ubrzo proglašena za najveći letnji hit, a potom i za hit godine. Podsećanja radi, muziku za ovu pesmu radio je Mlađan Dinkić, a po gradskim kuolarima šuškalo se da je Dinkiću platila 7.000 evra za ovaj hit. Za samo sedam dana od izlaska pesma je poslušana preko 2 miliona puta.

Na drugom mestu nalazi se SARADNJA GODINE. "Crni sin" je pesma koja je bila najiščekivanija, a okupila je najpopularnije izvođače. Saradnja između Relje, Cobija i Cvije bila je pun pogodak. Trenutno broji 21. milion, a u prvih 28 sati, zabeležila je prvi milion. Priča koja je prati spot pogodila je sve njihove fanove, a u nju je uloženo preko 15 hiljada evra, što ga čini najskupljim spotom u IDJVideos produkciji.

OTKRIVAMO: Ovo je najskuplji spot IDJVideos produkcije (VIDEO)

Sredinom leta stigao je novi hit, grupa In Vivo ekranizovala je pesmu "Ona voli fudbalere", za koju se pisalo da je Igor, iz grupe, posvetio bivšoj devojci Ceci, koja ga je prevarila dok je učestvovala u jednom rijalitiju. Treće mesto na našoj listi zauzeli su sa sjajnih 20 miliona pregleda.

Aleksandra Prijović se našla na prvom mestu ali i na četvrtom jer je numera "Senke " oborila rekord koji je držala saradnja Severine i Ministarki "Uno momento". Prvi milion je pao u prvih 24 sata. Ovo je bila i više nego uspešna godina za Prijovićku, osim što je postala vlasnica dva hita, našla je srodnu dušu, kako sama kaže, započela je ljubavnu vezu sa Breninim sinom, Filipom Živojinovićem.

BAŠ JE KRENULO: Aleksandra Prijović napravila 30 miliona (VIDEO)

Još jedan izvođač iza kojeg je godina puna uspeha je Relja Popović. Najveći uspeh mu je, kako ističe, što je postao otac male Ree, ali uporedo sa odgovornošću koja nosi ova uloga, uspeo je da vredno radi na svojim pesmama. "Trošim pare" je postao hit na prvo slušanje. Spot je izašao pre dva meseca i tek je počeo da skuplja svoje preglede, a već beleži 10 miliona. 

RELJA POPOVIĆ: Detalji iz detinjstva koji će vas oduševiti! (FOTO) (VIDEO)

2018 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana