Otkrivamo tajne sa snimanja IDJVideos spotova (FOTO)

Autor: Jovana Medić 14.01.2017.

Poznato je da ovi spotovi broje milionske preglede, u IDJHot emisiji videli ste kako su se spotovi snimali, ali nismo vam sve otkrili. 

Ovo su zanimljive činjenice o ovim popularnim spotovima i trikovi koje smo koristili na samom setu.

Početak leta 2016. godine obeležio je hit "Ove noći" hrvatske grupe Connect. U pesmi se ponavljaju stihovi "Samo toči toči" i točilo se. U kadrovim se vidi viski koji se našao u rukama Jure, međutim to nije bio pravi viski. Za imitaciju se koristila mešavina koka kole i vode, dok se pravim viskijem nazdravljalo zbog još jednog uspešno urađenog projekta.

Foto: screenshot/youtube

Spot koji je oborio sve rekorde "Uno momento", Severine i Ministarki, danas ima preko preko 85 miliona pregleda. Samo snimanje je trajalo ceo dan na temperaturama od oko 40 stepeni. Severina i Ministarke na čelu sa Editom, hrabro su izdražale naporno snimanje i snimanje eksplozije kola, jedini problem je bio Editin strah od buba, kada se snimala scena gde se devojke iz benda nalaze na krovovima automobila, refletori su privukli veliku količinu buba, od kojih Edita ima strah, pa je snimanje te scene potrajalo duže nego što je bilo planirano.

Foto: screenshot/youtube

Novi Sad je bila lokacija snimanja spota za numeru "Pakao od žene", Relje Popovića. Devojka koja je bila okružena vatrom u spotu je na izuzetno niskoj temperaturi stajala u mestu više od 5 sati kako bi se njeno telo pokrilo šminkom. Da... da... devojka osim šminke nije imala apsolutno ništa na sebi.

Foto: screenshot/youtube

Cela ekipa je bila uzbuđena zbog snimanja spota za hit "Nikom nije noćas kao meni", grupe THCF. Za snimanje su angažovani glumci Marko Janketić, Miljana Popović i Filip Beganović, a u prvom minutu gde Marko Janketić obija kola, sirena na policijskim kolima bila je improvizovana, napravljena je od bliceva ne telefonu verovali ili ne.Foto: screenshot/youtube

"Ne preti mi" hit Vlade Matovića, sniman je u Dubaiju, jedna od lokacija bila je pustinja, gde je po završetku poslednje scene, u povratku celu ekipu uhvatila oluja, pesak se digao i napravio potpuni kolaps u saobraćaju. Svi su pomalo zatečeni, u kolima čekali sat vremena da oluja stane.

Foto. screenshot/youtube

2018 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana