Nekada velka zvezda i miljenik žena... danas najozloglašeniji lik u Holivudu!

Autor: IDJWorld 10.01.2019.

Reper R Kelly važio je za jednog od najpopularnijih R&B zvezda.

Zahvaljujući velikim hitovima zaradio je milione, stekao fanove širom sveta ali nije računao da će digitalna era otrkiti njegovo pravo lice. 

2008. godine do javnosti je dospeo video na kojem pevač urinira po 14-godišnjakinji. 

Iako se oko ovog videa koji je harao internetom podigla velika prašina, R Kelly nije bio osuđen zbog ovoga jer nisu mogli da utvrde indetitet devojčice. 

Od tog trenutka karijera popularnog repera krenula je nizvodno. Kao muzičar, iako talentovan nije bio više toliko cenjen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R Kelly (@rkelly) on

 

Prava agonija nastaje kada se njegova bivša devojka Kiti Džons oglasila u medijima i podnela optužbe protiv slavnog pevača na račun njegovih sklonosti ka maloletnim devojkama.

Odmah nakon njene optužbe oglasile su se i druge devojke koje su takođe bile žrtve. 

- Maltretirao nas je, izgladnjivao, urinirao po nama... - Isticale su devojke u svojim optužbama. 

Agoniju oko R Kellija dodatno je uzburkao dokumentarac "Surviving R. Kelly" 

Kroz tri epizode, javnost je čula iskrenu i intimnu ispovest svih žrtava koje su prošle kroz psihičku i fizičku torturu pevača. 

U dokumentarcu se po prvi put oglasila i majka tragično preminule reperke Alaje koja je kao 15-godišnjakinja stupila u brak sa R Kelijem koji je tada bio 12 godina stariji od nje. 

- U to vreme sam na celu njihovu priču gledala drugačije, mislila sam da se vole, da godine nemaju veze sa tim. - Izjavila je Alajina majka Dian. 

 

2019 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana