NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi, udaljavate se od voljene osobe! Lavovi, javiće vam se bivša ljubav!

Autor: IDJWorld 20.03.2017.

WWW.ASTROUSLUGE.COM

NOVO!!! 0906/500-002,  10 MINUTA RAZGOVORA UŽIVO SA NAJBOLJIM ASTROLOZIMA ZA SAMO 360 DIN. SA PDV-om.

Astrolog Ruža Ružanović

OVAN

Očekuju vas važna dešavanja na poslovnom planu tokom ovog perioda. Kada je u pitanju ljubav možete da računate na sasvim stabilnu situaciju. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa kostima i kičmom. Pored toga, možete da očekujete manje iritacije na koži. Generalno je povoljan period ako ste imali neke smetnje urinarnog trakta, sada bi se mogle poboljšati.

BIK

Ukoliko sarađujete sa inostranstvom ispred vas je veoma dobar period. Na polju ljubavi vas očekuju zanimljiva dešavanja sa Strelcem ili Ribom. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi sa cirkulacijom, pogotovo u predelu nogu. Osim toga, moguće je da će vam se ponovo javiti neki problemi iz prošlosti ili hronične smetnje, pa povedite računa o tome.

BLIZANCI

Prilično ste dekoncetrisani i finansije vas brinu. Nije sjajan period za posao. Ljubavna situacija bi mogla biti komplikovana, pogotovo ako ste u tajnoj vezi. Povedite računa o mogućim problemima vezanim za upalu bešike i mokraćnih puteva. Pored toga, postoje naznake za eventualne probleme na nervnoj bazi i za pojačan stres u ovoj fazi.

RAK

Nije povoljan period za važne poslovne odluke niti za velike promene. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas konfuzna situacija sa voljenom osobom, moguća je manja distance. Na polju zdravlja su moguće tegobe vezane za alergije kojima ste skloni u ovom periodu. Možete da očekujete i manje probleme vezane za sluh, ili upalu srednjeg uva. Posavetujte se sa lekarom.

LAV

Prilično ste opterećeni poslovnim obavezama koje vam sada ne padaju lako. Na polju ljubavi vas očekuje veoma zanimljiva situacija sa osobom iz prošlosti. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete malo teži period. Moguć je pad imuniteta i generalna osetljivost organizma. Skloni ste i čestim glavoboljama, migrenama, povišenoj temperaturi.

DEVICA

Ne iskušavajte svoju sreću u ovoj fazi, radite onako kako vam se kaže. Ljubavna situacija jeste burna, ali ako ne budete preterano nervozni, naći ćete rešenje. Povedite računa o mogućim zdravstvenim problemima sa srcem i krvnim sudovima, kardiovaskularnim sistemom. Redovno proveravajte krvni pritisak. Proverite i nivo holesterola, za svaki slučaj.

VAGA

Moguće su manje komplikacije ako se bavite poslom vezanim za nekretnine ili zemljište. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete veoma zanimljivu situaciju i lepu atmosferu. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa stomakom, probavom, generalno sa organima za varenje. Potrudite se da ne preterujete sa hranom. Osim toga, nema većih problema.

ŠKORPIJA

Delujete veoma dominantno u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuju prijatna i pozitivna dešavanja sa osobom koju volite. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji problemi sa debelim crevom i nekim drugim hroničnim problemima koji vas prate. Pored toga, povedite računa o disajnim putevima, pogotovo ako ste pušač.

STRELAC

Nije vam preterano povoljan period za finansije, nemojte da rizikujete sa novcem. Ljubavna situacija bi mogla da se zakomplikuje ukoliko ste bili neiskreni prema partneru. Povedite računa o mogućim problemima u vezi s hormonima. Ženski pripadnici ovog znaka bi trebali da odu na redovnu ginekološku kontrolu. Generalno čuvajte donji stomak i reproduktivne organe.

JARAC

Nemojte da zapadate pod tuđi uticaj i da slušate savete drugih ljudi. Nije povoljan period za posao. Kada je u pitanju ljubav, skloni ste burnim reakcijama i svađama sa voljenom osobom. Na polju zdravlja postoje naznake za promenljivo stanje. Niste u najboljoj fazi i veoma ste osetljivi, Lako se možete prehladiti ili dobiti neku virusnu infekciju. Uzimajte vitamine, odmarajte.

VODOLIJA

Uskoro ćete dobiti veoma dobru ideju koja će vam doneti zanimljive preokrete. Na polju ljubavi vas očekuje lepa i prijateljska komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete solidnu situaciju. Ne bi trebalo da imate neke veće probleme. Povećajte unos magnezijuma i povedite računa o grčevima u mišićima.

RIBE

Nije baš preporučljivo da se previše oslanjate na svoje saradnike. Uradite ono što je potrebno sami. Ljubavna situacija je komplikovana zbog povratka jedne osobe, moguće Ovna ili Jarca. Povedite računa kada je u pitanju zdravlje jer su mogući manji problemi. Organizam vam je delimično oslabljen. Situaciju biste mogli da popravite dobrom ishranom. Proverite krvnu sliku.

2018 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana