NEDELJNI HOROSKOP: Rakovi, mući vas ljubomora! Vage, izgleda da ste žrtva emotivne ucene

Autor: IDJWorld 10.09.2018.

WWW.ASTROUSLUGE.COM

Astrolog: Ruža Ružanović

Saznajte šta su planete pripremile za vaš znak za ovu nedelju i spremni dočekajte sve izazove i šanse za uspeh.

OVAN

Moguće je da nećete biti zadovoljni nekim partnerskim odnosom u poslu. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas poznanstvo koje će doneti fatalnu privlačnost. Na polju zdravlja vas očekuju mogući problemi sa donjim delom leđa ali i sa bubrezima koji su takođe osetljivi. Tokom ove faze možete da budete podložni brojnim tegobama sa zdravljem.

BIK

Imaćete mnogo poslovnih obaveza tokom ove nedelje i može vam biti prilično teško da sve to postignete. Na polju ljubavi vas očekuje nepromenjeno stanje tokom ove nedelje. Zdravlje može da vam bude veoma osetljivo. Imunitet vam je oslabljen i podložni ste brojnim problemima, upalama i infekcijama. Pogotovo pazite na urogenitalni trakt.

BLIZANCI

Moguće je da ćete uspeti da preokrenete sreću u svoju korist na poslovnom planu. Kada je u pitanju ljubav, moguća je zanimljiva nova veza sa Vagom ili Škorpijom. Očekuje vas faza u kojoj su mogući problemi na polju zdravlja. Srčani sistem je prikazan kao slaba tačka pa su mogući veći problemi vezani za povišen pritisak, aritmiju, itd.

RAK

Ukoliko se bavite privatnim poslom očekuje vas neko veće ulaganje u narednom periodu. Na polju ljubavi imate probleme sa ljubomorom, nepoverenjem i nestabilnostima u zajednici. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su hronični problemi sa probavom i stomakom. Čuvajte se moguće prehlade ili stomačnog virusa, dijareje, pazite šta jedete u ovom periodu.

LAV

Putovanje koje planirate može da prođe gore nego što ste očekivali. Kada je u pitanju ljubav, skloni ste burnim i naglim svađama i prepirkama sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa disajnim putevima, plućima, moguć je kašalj kao i tegobe vezane za astmu ako ste tome inače skloni. Ozbiljno razmislite da ostavite cigarete.

DEVICA

Očekuje vas veći priliv novca kojim ćete biti i te kako zadovoljni. Na polju ljubavi težite za sigurnošću ali kao da vas neke sile vuku ka ulasku u tajnu vezu. Kada je u pitanju polje zdravlja, možete da očekujete probleme sa hormonima, štitnom i nadbubrežnom žlezdom. Osetljiv vam je generalno predeo vrata pa su mogući i problemi sa grlom.

VAGA

Nije povoljna faza za bilo kakve važne nove odluke i promene na ovom polju. Možete da očekujete da ćete na emotivnom planu imati utisak kao da ste ucenjeni na neki način. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati probleme sa jakim i učestalim glavoboljama, visokim pritiskom, nervozom i stresom. Mogući su i problemi sa očima.

ŠKORPIJA

Uznemirenost koju osećate na poslovnom planu je opravdana, slušajte svoju intuiciju. Kada je u pitanju ljubav vlada mnogo nepoverenja između vas i voljene osobe. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa unutrašnjim nemirima, nesanicom, skloni ste nekim teškim osećanjima i često imate potrebu da se osamite. Prijala bi vam meditacija.

STRELAC

Pred vama je faza tokom koje ćete na poslovnom planu imati manje probleme u odnosu sa saradnicima. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa novom, zanimljivom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće su tegobe vezane za vene, cirkulaciju, kapilare kao i probleme sa nogama. Moguće su tegobe sa zglobovima, uganuća i tome sl, pa budite pažljivi.

JARAC

Očekuje vas faza u kojoj ćete uspeti da ostvarite neke ciljeve koje imate na poslovnom planu. Na polju ljubavi ste spremni da se potpuno posvetite samo jednoj osobi. Kada je u pitanju zdravlje, hronične tegobe vezane za kičmu, kosti, zglobove zube, nokte i kožu su naglašeni. Moguće je da imate i probleme sa kosom. Nedostatak vitamina.

VODOLIJA

Na polju posla se dešavaju burne promene, a neke od njih dolaze neočekivano. Kada je u pitanju ljubav, imate veliki naboj strasti i spremni ste za neku neobaveznu vezu. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate veće tegobe. Generalno ste energični i prija vam bavljenje sportom i fizičkom aktivnošću. Izbegavajte alkohol i agresiju.

RIBE

Možete da očekujete poboljšanje na polju novca, velika sreća vam na ovom polju dolazi. Na polju ljubavi postoji sumnja u partnerovu vernost kao i drugi skriveni problemi. Kada je u pitanju vaše zdravlje, možete da budete skloni upalama, problemima sa jetrom ili viškom toksina u organizmu. Polako dolazi vreme za redovnu lekarsku kontrolu.
 

2019 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana