NE ZASLUŽUJEŠ GREMI! Cardi B nakon napada deaktivirala Instagram profil! (VIDEO)

Autor: IDJTV 13.02.2019.

Reperka, Cardi B, nije stigla ni da uživa u svom prvom osvojenom gremiju. Čitava javnost u Americi ali i na društvenim mrežama se okomila na Cardi, tvrdeći da ona nije rang izvođača koji zaslužuje da dobije prestižnu nagradu Gremi. Kritike su počele da njenom Instagramu a potom su se u čitavu priču uključili i mediji.

Reperka je pod pritiskom javnosti odlučila da deaktivira svoj instgaram profil koji broji preko 40 miliona pratilaca i tako se distancira od negativnih komentara.  

Pre nego što je donela odluku da deaktivira svoj Instagram profil, Cardi se obratila fanovima, vidno iznervirana zbog diskreditovanja njenog trijumfa na dodeli prestižnih muzičkih nagrada. 

Lejdi Gaga jedna od retkih javnih ličnosti koja je pružila podršku reperki na tviteru napisavši: 

- Ženama u muzičkoj industriji je jako teško da se izbore sa svim kritikama i izazovima da bi stvorile umetnost. Volim te Cardi.

S druge strane, Arijana Grande je bila prva koja je htela da obezvredi reperkin uspeh, a razlog za to je što je očekivala da će nagrada posthumno biti dodeljena Meku Mileru, njenom bivšem, koji je tragično preminuo prošle godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Boy's Neighborhood (@bigboysneighborhood) on

2019 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana