Nataša Ninković otkrila zašto je naprasno prekinuto snimanje serije "Ubice mog oca"

Autor: IDJWorld 11.01.2017.

Nataša Ninković, koja u seriji "Ubice mog oca" glumi majku ubijene Milice, izjavila je da su fanovi razočarani što je serija prekinuta "na pola" i zašto ništa nije rešeno do kraja.

Foto: screenshot/youtube

Naime, poslednjih 37 strana scenarija nije realizovano, budući da nije bilo novca. U poslednjoj epizodi koja je emitovana 1. januara, otkriveno je da je Nataša Ninković ubica svoje ćerke Milice Despotović, ali ne i da li je forenzičarka, koju glumi Nina Janković, preživela pucnjavu, kao i brojni detalji iz života glavnog glumca Vuka Kostića.

Foto: screenshot/youtube

- Nismo snimili poslednje strane scenarija zbog nedostatka novca. Ljudi su razočarani što je serija tako prekinuta napola i ništa nije razrešeno. Pomalo je kraj kao u Americi, traži nastavak. Dobila sam informaciju da ćemo nastaviti snimanje u maju. Ja sam ubica, zasad- izjavila je Nataša gostujući u emisiji "150 minuta".

Foto: screenshot/youtube

Druga sezona će imati 10 epizoda, a u glavnim ulogama ostaju Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić i Jelisaveta Orašanin, još uvek nije poznato da li će preživeti lik koji tumači Nina Jnković

 

2018 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana