MALO PRENAPUMPANO! Evo šta je Loka rekao da li ga je Rasta pretukao

Autor: IDJWorld 20.04.2017.

Nakon incidenta koji se dogodio prekjuče u Kondinoj ulici, u kom je učestvovao naš poznati reper Rasta, koji je, navodno, pretukao voditelja i vlasnika marketinške agencije, Slobodana Nešovića Loku, oglasili su se Rasta i njegov advokat, a sada je i Loka rekao svoju stranu priče.

Ekipa "Kurira" srela je voditelja oko 10:30 ispred njegovog stana na Vračaru. Kako piše ovaj list, na licu i po rukama nisu mu bile vidljive povrede, a na glavi je imao kačket. Na sve načine je pokušavao da izbegne razgovor s novinarima.

- Hvala vam što se interesujete, ali nemojte da me proganjate. U toku dana poslaću zvanično saopštenje. To što ću reći, biće vrlo kratko i koncizno, jer nema tu neke velike misterije, malo je sve to prenapumpano. Ne mogu da vodim dijalog s takvim čovekom preko novina - rekao je Nešović u hodu.

- Bio sam u šoku kada me je Rasta napao u mojoj kancelariji. Tačno je da smo imali neke nesuglasice zbpg ugovora o autorskim pravima, ali nisam očekivao da će tako reagovati! Posle svađe koju smo imali u kancelariji, raspravu smo nastavili u hodniku. Tu su me Rastini prijatelji gurnuli niz stepenice, nakon čega me je reper udario nekoliko puta - rekao je Loka u svom iskazu policiji, piše "Kurir".

Izvor: kurir.rs

2018 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana