MAGIJA KOJA SE NE PROPUŠTA! Postmodern Jukebox ovog leta Splitu

Autor: IDJWorld 18.04.2017.

Nakon fantastičnog i skoro rasprodatog nastupa u Beogradu i Zagrebu, "Scott Bradlee's Postmodern Jukebox" se ovog leta vraćaju u Hrvatsku! Novi susret zakazali su za 1.07. 2017, na Sustipanu u Splitu.

Svoju vintage magiju podeliće sa publikom u Splitu, na jednoj od najlepših koncertnih lokacija na Jadranu. Poluostrvo Sustipan, sa savršeno sređenim parkovima, pogledom na more i splitsku rivu, na najlepši mogući način dopuniće ugođaj svima onima koji odluče da ovo letnje veče provedu sa ovom veselom ekipom koja na svakom svom koncertu pravi fantastičnu atmosferu!

Postmodern Jukebox poznati su po svojim prepoznatljivim "vintage" načinom izvođenja modernih i klasičnih pop i rok pesama. Ovaj stalno rastući kolektiv izvođača, kojih trenutno ima više od 70, u proteklih nekoliko godina imao je oko 500 miliona pregleda na Jutjubu, kao i dva miliona pratilaca, bio u vrhu iTunes i Billboard top lista i izveo više od 250 koncerata u prepunim dvoranama širom sveta.

Idejni tvorac ove grupe Scott Bradlee, pretvorio je Postmodern Jukebox u moćnu silu, gradeći neverovatnu inicijativu oko ove muzičke grupe. Grupa objavljuje novi spot svake nedelje, a svaki je snimljen u opuštenom okruženju njegove dnevne sobe.

- Postavio sam prvi video 2009. Bio sam siromašan i živeo sam u Kvinsu. Nekoliko godina kasnije, skupili smo dva miliona pratilaca, rasprodali nastupe širom četiri kontinenta i postali pravi primer neverovatne grupe izvođača. Svaki od članova ekipe ima jedinstvene supermoći i ponosim se što sam sastavio najbolju kombinaciju sposobnosti i ličnosti i stvorio neverovatno iskustvo za naše fanove. Želimo da se osete kao da proslavljaju Novu godinu uz Frank Sinatru, ili da su na zabavi 1920-ih u stilu "Velikog Getsbija". Postmodern Jukebox koncert je jedino mesto gde sve to možete doživeti, ali i puno više u samo jednoj noći - priča Bredlee.

Sve su to razlozi da ne propustite priliku do pogledate Scott Bradlee's Postmodern Jukebox uživo, u predivnom ambijentu poluostrva Sustipan ovog leta!

Ulaznice po ceni od 180 kn (oko 25 evra) (do 01.05.) su u prodaji na prodajnim mestima Ticketshopa, kao i na www.ticketshop.hr

2018 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana