KO PRVI - NJEMU HIT! Ovako se velike zvezde bore za pesme!

Autor: IDJWorld 09.01.2019.

Svetska muzička scena je takođe u deficitu sa hitovima poput naše. Za jedan hit svetske zvezde izdvajaju i do deset puta više novca od naših izvođača. 

Kada zvezde sa druge strane planete "namirišu" hit, ne pitaju  za cenu ali ni za prepreke koje treba proći kako bi došli do pesme za koju smatraju da će im doneti ogroman uspeh. 

Izdvojili smo par velikih  hitova za koje se borilo nekoliko svetskih zvezda.

Pevačica Sia koja godinama unazad važi i za najboljeg kompozitora, 2013. godine napisala je pesmu „Pretty Hurts“.

Iako je i sama bila zaljubljena u baladu, istu je uputila na tri adrese. Kejti Peri, Rijana i Bijonse dobile su ovu pesmu. Pogađaće ko je bio najbrži!

Saradnici „Queen B“ su odmah „kaparisali“ pesmu a Bijonse je istu uvrstila na svoj visual album 2013. godine.

Kajli Minog još uvek ne može da prežali što je propustila pesmu „Toxic“ koja je prvobitno bila namenjena njoj ali je završila na albumu Britni Spirs - „In the zone“

„To je kao riba koja vam pobegne sa udice...“ izjavila je Kajli povodom pomenute pesme koja je Spirsovoj donela Grammy nagradu.

Iako u muzučkoj industriji nikada nisu ozbiljno shvatali Paris Hilton, atraktivnoj bogatašici su se nudili ozbiljni muzički proucenti.

Pesma koja je prvobitno bila namenjena njoj je „Don’t cha“.

Pesma je dugo bila u vlasništvu Paris Hilton ali je bez ikakvog objašnjena i sa novim aranžmanom završila na prvom albumu, kao vodeći singl nekada popularne ženske grupe Pussycat Dolls.

Majkl Džekson je imao veliki uticaj na početak solo karijere  Džastina Timberlejka što je ne toliko poznata činjenica. Kralj Popa je bio idol bivšem pevaču grupe N Sync ali osim toga Majkl se odrekao par svojih pesama koje je namenio za album „Invincible“ i poklonio Džastinu za njegov album prvenac. Među tim pesmama nalazi se i hit „Rock your body“. 

2019 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana