Kako ustati iz kreveta kad je ovako hladno (VIDEO)

Autor: IDJWorld 10.01.2017.

Čak i onima koji nisu spavalice ustajanje iz toplog kreveta zimi može stvarno pasti teško. Kako da se što lakše razbudite i lagano otpočnete dan?

1. Čim ustanete idite pod topao tuš

Da biste se što lakše i bezbolnije razbudili ujutru u hladna zimska jutra najbolje da odmah uskočite u kadu i istuširate se vrućom vodom. Ovo će vam uzdrmati celo telo i poboljšati cirkulaciju.

2. Popijte neki topao napitak

Ukoliko ne volite da pijete kafu postoji mnogo alternativnih rešenja. Popijte toplo mleko, čaj ili toplu čokoladu i osetićete kako vašim telom struji talas vruće energije. Nakon ovakvog buđenje biće vam lakše da nastavite sa obavezama.

3. Doručkujte obilno

Da biste ojačali svoj imunitet i osposobili telo za temperaturni šok koji ga očekuje napolju, neophodno je da se pravilno i redovno hranite. Obilan doručak daće vam neophodnu snagu. Još kada vam pređe u naviku, jedva ćete čekati da ustanete ujutru i pripremate ukusnu klopicu. 

4. Ne proveravajte mejlove u krevetu

Verovatno su u pravu oni koji kažu da nema lepšeg osećaja od izležavanja u toplom krevetu, posebno kada znaš da je napolju minus. Zato neretko svi koristimo gužvu i pronalazimo razne izgovore poput čitanja elektronske pošte u krevetu kako bismo se što duže izležavali.

Dobro vam jutro!

2018 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana