JAVIO SE DEJANOV OTAC: Da li je ovo opravdanje što je napustio svoje dete?

Autor: IDJWorld 11.01.2017.

Dejan Ketić (21) rasplakao je ceo region svojim nastupom u emisiji "Ja imam talenat", kada je kroz repovanje svima otkrio svoje teško detinjstvo.

Dejan je odrastao u domu, jer su ga roditelji napustili kad je bio beba. Sigurno je veliki deo publike bio ljut na te nesavesne roditelje. Međitim, otac je imao da kaže nešto u svoju odbranu. 

Ilija tvrdi da je za sve kriva Dejanova majka Slavica.

"Nisam ga ja ostavio u domu, već njegova majka. Kada je pobegla od mene u Pančevo, ja sam otišao tamo da je vratim kući zajedno sa bebom. Međutim, dok sam na stanci kupovao autobusku kartu i stajao na šalteru, ona je uzela Dejana i odvela ga u policiju. Rekla je policajcima da joj je neko uvalio bebu. Ona je tada bila maloletna. Zajedno sa policajcima je otišla u „Zvečansku“ i predala im Dejana.

Ostao je u domu nekoliko godina, onda sam je našao i zajedno smo otišli u dom da ga izbavimo. Tada je pristala da ga zajedno odgajamo. Ona nikako nije želela dete, jednom ga je otrovala pokvarenim mlekom i Dejan je završio na Institutu za majku i dete.  Ponovo ga je iz bolnice odvela u dom. Rekla mi je da ne može da ga izdržava i pobegla je u Italiju. Dejana nisu želeli da mi daju iz doma jer nisu mogli da utvrde da sam njegov otac - kaže Ilija i tvrdi da je ponovo otišao kod Dejana na njegov 16. rođendan.

Rekao sam mu da sam njegov otac, ali on nije hteo da pođe sa mnom i živi kod mene u kući.

Živim u kući sa suprugom i troje dece, Dejan je jednom došao kući pijan, sa flašom u ruci. Tada sam mu rekao: „Ili ćeš da piješ, ili ideš iz kuće.“ Onda je on otišao i više se nikada nije vratio. Tada je pobegao, bilo je letnje vreme i mogao je da spava gde hoće.  Novčano nisam u stanju da mu pomognem, mogu da mu dam da jede i sobu da spava, ali ne mogu novac - objašnjava Ilija, koji  nije u kontaktu sa bivšom suprugom.

Ona prodaje svoje telo u Italiji. Kada je otišla iz Srbije, više se nismo čuli.

Rekao sam mu da je hrabar što se pojavio u takmičarskom programu, za to mu svaka čast. Obrukao me je samo što je pevao tu autobiografsku pesmu, a što nije uzeo da peva neku ljubavnu. Nije trebalo da je posvećuje meni, jer sam se ja borio za njega"

kurir.rs

2018 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana