Govorili su mi da sam užasna! Džej Lo otvoreno progovorila o najtežem periodu u karijeri! (VIDEO)

Autor: IDJTV 13.02.2019.

Latino zvezda Dženifer Lopez ove godine puni 50. Izgleda savršeno, pronašla je partnera uz kojeg je srećna i uživa uz svoju decu i u uspehu koji je postigla. Iako sve oko nje i vezano za njeno ime deluje glamurozno i bajkovito, nije oduvek tako bilo. 

MTV je nedavno predstavio dokumentarnu emisiju "The Ride" u kojoj je gost bila upravo J.Lo. 

Pevačica, glumica, modni kreator, producent.... Ova multimedijalna zvezda govorila je o teškim momentima sa kojima se suočavala kada je odlučila da postane deo muzičke industrije. 

- Čini mi se da nikome nisam toliko smetala dok nisam postigla uspeh i na muzičkoj sceni. Onda su svi počeli da govore: Ona ne može i dobro da peva, ona ne može i odlično da glumi... U tim ključnim momentima kada se moj život odvijao brzo i kada su se nizali uspesi, ja sam se nalazila u jako teškom psihičkom stanju. 

Kaže Dženifer i nastavlja otvoreno da govori o periodu kada se suočavala sa napadima anksioznosti zbog loših kritika. 

- Govorila sam sebi često: "Sve je ok, ide ti dobro, prodala si milione albuma, imaš na desetine dobrih filmova..." ali s druge strane , neki drugi glas u meni mi je govorio: Ali zašto onda ovi ljudi govore da si užasna u svemu što radiš. Ta dva glasa su se dugo borila u mojoj glavi i stvara mi konfuziju. Morala sam da se izborim sa tim. Bilo je jako teško. 

Iskreno je govorila J.Lo u emisiji. 

2019 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana