EROTSKI HOROSKOP! Otkrijte šta ovi znakovi vole u krevetu!

Autor: IDJWorld 09.01.2019.

Erotski horoskop otkriva jednu specifičnu stranu horoskopskih znakova. Stranu u koju bi svako voleo da zaviri.

OVAN

Poznati su kao energični ljubavnici. Ovnovi često vole da se hvale svojim ostvarenim fantazijama. Nije im ništa strano, radoznali su u krevetu i teže ka partneru koji može da ostvari njihove seksualne fantazije. Ovnovi ne vole dugu predigru a uzbuđuje ih sve što je zabranjeno i šokantno. Uprkos ogromnoj energiji koju poseduju nisu često izdržljivi u krevetu. 

BIK

Vole postepeno da osvajaju i u potpunosti razumeju i žele da ostvare potrebe i fantazije svog partnera. Ne odustaju od partnera koji ih seksualno uzbuđuje i spremno osvajaju teritoriju. Krevet nije jedino mesto gde vole da vode ljubav. 

RAK

Sentimentalan i često nesiguran, Rak voli da ostavi utisak iskusnog partnera u seksu. Uživa u dugoj predigri i voli da zadovolji partnera. Osobe u ovom znaku ne uživaju kada je partner grub i nametljiv. Poljubci su glavni stimulans. 

LAV 

Vatren, energičan, pun samopouzdanja ali i ranjiv. Lav očekuje da je partner uvek raspoložen za seks. Predigra sa osoba u ovom znaku je kratka. Lav uglavnom voli da vodi celu ipriču. 

DEVICA

Obzirni, nežni ali ne i romantični. Device vole prefinjene partnere, često ih pre odnosa analiziraju jako dugo. 

VAGA

Osobama u ovom znaku najbitnije je ambijent u kojem će imati seks. Uvek su spremni za strastven odnos i obično su oni ti koji vole da udovolje partneru. U stanju su da celu noć vode ljubav bez pauze. 

ŠKORPIJA 

Važe za najseksipilniji znak. Svoje prtnere osvajaju pogledom i erotskim nabojem koji jednostavno isijava iz njih. Sa škorpijama u spavaćoj sobi nema predrasuda i ograničenja. Sa partnerom često istražuju granice. 

STRELAC 

Igra osvajanja i zavođenja, njih uzbuđuje mnogo više od samog čina seksa. Uživaju u masaži a dodatno ih uzbuđuje priča tokom seksa. 

JARAC 

Iako na prvi pogled deluju hladno i distancirano Jarčevi su prava vatra u krevetu. Seksualnu zrelost postižu tek u tridesetim godinama. Treba im vreme da se opsute i prepuste partneru ali kada se to dogodi nastaje prava "erupcija" u spavaćoj sobi. 

VODOLIJA 

Oni ne vole da preuzimaju inicijativu, maštoviti su i originalni ali se prepuštaju partneru. 

RIBE 

Senzualni, strastveni i emotivni. Često su promenljivog raspoloženja u krevetu. Za dobar seks im je bitno da su emotivno ispunjeni i da im je uzvraćena emocija. Predigra sa njima može da traje dugo i uglavnom se prepuštaju partneru u želji da udovolje. 

2019 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana