BORIM SE ZA ŽIVOT: Tamara Đurić poručila svim devojkama da ne idu na plastične operacije

Autor: IDJWorld 20.04.2017.

Starleta Tamara Đurić, kojoj je život bio ugrožen nakon što joj se izlio silikon u zadnjici, pre nekoliko dana je primljena na VMA, a Đurićeva kaže za "Kurir" da joj je zdravlje ozbiljno ugroženo i apeluje na mlade devojke da ne preteruju sa silikonima.

Đurićeva, koja je 16. aprila primljena na VMA, kaže da je prošla kroz pravu agoniju, koja, kako dodaje, još nije završena.

- Osećam se jakom i znam da ću sve ovo pregurati. Preživela jesam, ali još se borim za život i dala bih sve da mogu samo jedan deo svog iskustva da prenesem onima kojima je važno kako izgledaju i koje fizički izgled čini srećnima. Na žalost, ja sam osetila na svojoj koži i ovo mučenje ne bih poželela nikome. Ne bih volela da nijedna žena proživi ovo što se meni desilo. Apelujem na mlade i lepe devojke da ne preteruju s plastičnom hirurgijom – ispričala je Tamara koja napominje da je tek posle suočavanja sa smrću, shvatila neke stvari: 

-  Mlade devojke robuju svom telu, a zdravlje je najbitnije. Umesto da sam bila s porodicom za praznike završila sam u bolnici. Da se na vreme nisam javila u stručnu državnu ustanovu, moglo je da dođe i do deformiteta. Ali hvala bogu, moje telo je ostalo kao što je bilo zahvaljujući pravim stručnjacima. Ukoliko se izvučem iz svega ovoga kao pobednik, biću veliki protivnik plastične hirurgije - zaključila je Đurićeva.

 

A post shared by Tamara Djuric (@tamarasstar89) on

2018 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana