Assassin's Creed od danas u bioskopima! (VIDEO)

Autor: IDJWorld 29.12.2016.

U bioskopima širom Srbije počinje da se prikazuje film "Assassin’s Creed", zasnovan na istoimenoj planetarno popularnoj kompjuterskoj igri sa istorijskom tematikom.

Priča prati neprekidnu borbu Asasina i Templara kroz vekove. "Assassin's Creed" istražuje tajni rat između dve sukobljene strane koji je besneo kroz istoriju.

U filmu se pojavljuje i "Jabuka raja" - praistorijsko oružje civilizacije koja koje sadrži genetski marker - kod prve čovekove pobune.

Glavnu ulogu u filmu ima Majkl Fasbender, koji tumači dva nova lika - Kaluma Linča i Agilara de Nehru. Uloge u filmu tumače i oskarovka Marion Kotjar, Majkl Kenet Vilijams i Džeremi Ajrons. Režiju potpisuje Džastin Kurcel.

Kaluma Linča otkriva da je potomak pripadnika tajnog društva Asasina, zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja mu otključava genetska sećanja.

Pomoću nje on proživljava avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka.

Nakon što stekne neverovatno znanje i moći, Linč se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim Templarima koji ugrožavaju današnji svet.

Igru "Assassin's Creed" kreirali su Patris Dizile i Žad Remon 2007. godine, a do danas je izašlo pet nastavaka serijala koji prate sukob Asasina i Templara u pet različitih istorijskih epohe.

espreso.rs

2018 IDJVideos d.o.o. Beograd Sva prava zadržana